Google Adwords Youtube

Youtube videó hirdetések


Videó hirdetések megjelenítése a YouTube videók előtt, a keresési találatok között. A YouTube nézettsége több százmilliós. A videó hirdetésünk olyan videók előtt fognak megjelenni, amelyekre rá célozzuk. Célzási paraméterek lehetnek demográfiai szempontok, kulcsszavak vagy célozhatunk remarketing listára is.Milyen előnyökkel jár együtt a youtube hirdetések igénylése

1. Ennek az internetes oldalnak a nézettsége kiemelkedő más, hasonló oldalak látogatottságához képest, ezáltal sokkal több böngésző érdeklődését keltheti fel a youtube hirdetés.
2. Már nem csak számítógépen, hanem mobiltelefonon is el lehet érni a weboldalt és ezáltal a youtube hirdetéseket is, ami még nagyobb szabadságot jelent úgy a hirdetők, mint az érdeklődők számára.
3. Az itt feladott youtube hirdetés nézettsége és eredményessége pontosan mérhető, nyomon követhető és csak akkor szükséges fizetni érte, ha a kért célcsoportot elérte a hirdetés.
4. És nem utolsó sorban az is a youtube hirdetések mellett szóló érv, hogy videó formátumban is lehetőség van bármilyen termék vagy szolgáltatás hírnevének öregbítésére, mely feltételezhetően, sokkal eredményesebb hirdetési forma, mint amit versenytársai használnak.


Törjön az élre, és segítségért keresse fel munkatársainkat! Állunk a rendelkezésére!Szolgáltatásaink közül: google adwords youtube, youtube video hirdetések, youtube hirdetések