A marketing fesztivál kis hazánkban is megrendezésre kerül

Az idei év elején rendezték meg a szakmai berkeken belül mozgó döntéshozók számára a III. Marketing fesztivált. De miért is fontos ez és miről szól egy ilyen rendezvény?

A marketing fesztivál minden év első hónapjában kerül megrendezésre. Ez számít az ország legnagyobb és legnívósabb marketing rendezvényének. Az eseményen –ahol a marketing szakemberek, illetve vállalati vezetők vesznek részt-, esik szó többek között a legújabb marketing és üzleti trendekről, illetve előrejelzésekről. A marketing fesztivál kitűnő lehetőség a kapcsolatépítésre, a legmodernebb technikák és élvonalbeli termékek megismerésére. Minden előadó a szakma nagyjai közül kerül kiválasztásra, ez is biztosítja a marketingfesztivál magas nívóját.

Ami pedig még érdekesebbé teszi a rendezvényt, az a Magyar Marketing Fesztivál Díj kiosztása, melyet egyéni, illetve társasági kategóriában adnak át a nyerteseknek. A díjat azok számára ítélik meg, akik az előző évben kimagasló teljesítményt nyújtottak a kis és középvállalkozások piacának és marketing szakma fejlődése érdekében.

Tehát, mindenképpen érdemes ellátogatni erre a rendezvényre, ha szeretnénk egy szinttel feljebb juttatni vállalkozásunkat vagy épp marketing szakemberként szeretnénk növelni ismeretségünket és látni, hogy hova fejlődik szakmánk a következő egy év során.

Vissza a cikk listához